In de ruimte!

borduitboekaan 05 juli 2025
Met dit fantastische informatieboek voor jonge kinderen slaat Clavis precies de spijker op z'n kop! Kleuters willen graag alles weten van zo'n beetje... alles! De ruimte is in onze groep een favoriet onderwerp. Kinderen dromen weg bij het zien van de sterren en planeten en nemen de weetjes als vanzelf tot zich.
De kinderen maken in dit boek kennis met Olivia, Arthur, Emma en Louis met wie ze samen op expeditie gaan! Natuurlijk wordt er dichtbij huis begonnen, met weetjes over de aarde en alles spullen die mee moeten de ruimte in. Ze ontdekken hoe de ruimteraket wordt gemaakt, leren moeilijke woorden en schieten dan samen het zonnestelsel in. Het speelse karakter, het grote formaat en de fantastische illustraties maken het een zeer uitnodigend boek. Lees je het boek samen? Het boek is interactief, dus erg geschikt om voor te lezen in de kring of om thuis samen te lezen. Het staat boordevol rijke taal en weetjes, dus de jonge ontdekkers gaan hier zeker weten van genieten!

Meer recensies van borduitboekaan