Het masker

borduitboekaan 11 juni 2025
R.L. Stine is absoluut één van mijn favoriete schrijvers, wanneer het gaat over enge boeken voor kinderen en jongeren! Met deze graphic novel laat hij zien dat hij nog lang niet klaar is met griezelen!
De graphic novel is fantastisch vormgegeven door striptekenaar Maddi Gonzalez en dankzij de pakkende vertaling van Chinouk Thijssen zit je meteen in het verhaal. Weer een fijne aanvulling in deze reeks van Kluitman!

Het verhaal neemt je mee naar een heerlijke herfstachtige avond. Iedereen viert Halloween en Carly Beth heeft zich dit jaar voorgenomen om iedereen die haar het leven zuur maakt eens flink te laten schrikken. Op het laatste moment weet ze het perfecte masker in haar bezit te krijgen, al is de vraag of dat wel echt klopt...
Is het misschien het masker dat bezit neemt over haar?

Je leest het in dit griezelverhaal voor kinderen vanaf een jaar of 9!

Meer recensies van borduitboekaan