Prachtige afronding van de reeks

CarolienPi 14 april 2023
Na het lezen van één bladzijde zat ik weer helemaal in het verhaal. Ook in dit boek kwamen alle karakters terug en nog spannender dan in de eerste twee delen. Lara Polaris was weer op haar best en deed dit met behulp van haar vrienden. Ook in dit boek kwamen hedendaagse onderwerpen aan bod waardoor het verhaal heel begrijpelijk is. Ik kon mij erg in de hoofdpersoon verplaatsen. Het verhaal had verrassende wendingen waardoor het moeilijk was het boek weg te leggen, zo spannend! Nu is het verhaal rond en jammer dat het uit is. Ik wacht met smart op meer boeken van S. Christina.
Echt het lezen waard!

Meer recensies van CarolienPi