Derde deel van deze serie. Sophie de jongste zuster leeft op straat en komt in aanraking met een bende. Als er iets gebeurt vlucht ze samen met een vriendin en de 2 kinderen waar ze al een tijdje voor zorgt. Ze gaat mee met de kindertrein en wil onderweg uit stappen maar ook een goed thuis voor hun vinden. Ze komt in een dorpje terecht en daar word ze gescheiden van de 2 kinderen probeert een uitweg te zoeken om toch bij elkaar te komen.
Ze wordt in een gezin opgenomen en komt daar een oude bekende tegen. Eerst wil ze weg lopen maar hij houd der toch tegen. Als ze gen uitweg vindt om de kinderen bij zich te krijgen vraagt ze hem ten huwelijk.
Hij gaat er mee accoord n hij vocht er tegen om er n echt huwelijk van te maken.
Er is veel leed wat ze beide mee dragen en moeten dat eerst verwerken. Ook schaamt Sophie zich en wil ze niet haar zussen laten weten dat ze nog leeft.

Op het einde komen de zussen toch bij elkaar en komt alles goed.

De serie laat je meer weten hoe het werkte met d kindertrein en hoe men te werk ging om zo kinderen toch een veilig en goed huis te geven. Ook dat het wel eens fout kon gaan en er misbruik werk gemaakt.

Met plezier de serie gelezen en het zet je ook aan het denken dat niet alles slecht is en dat ze toch van alles probeerde.

Reacties op: Alles komt toch goed

38
Wat blijft is liefde - Jody Hedlund
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken