wederom een pareltje
Recensie Hedendaagse Christuservaringen van Hans Stolp
“Door te beseffen dat de essentie van het leven alleen maar liefde is, zal dit bewustzijn een basis leggen waardoor de intocht van het Christusbewustzijn in onze ziel mogelijk wordt”.
Wederom een pareltje van een boek van Hans Stolp, zeer persoonlijk geschreven. Hij beschrijft dat er steeds vaker mensen zijn die een engel of Jezus zien verschijnen. Ik heb dit zelf ook mogen meemaken en vond veel herkenning, erg fijn. Toch hoef je dit niet zelf meegemaakt te hebben, integendeel, dit beschrijft hij heel mooi. Bovendien hoef je niet gelovig te zijn wil dit boek je aanspreken.
Hans schrijft op zo’n mooie, zachte manier. Hij wil niemand ergens van overtuigen maar de waarheid verscheen, voor mij, door zijn woorden heen. Hij liet mij op een andere manier naar het geloof kijken, een manier die mij aanspreekt en eigenlijk bijna logisch is. Hij legt uit waarom we op dit moment door zo’n zware tijd gaan en hoe we hier uit gaan komen. Dit te lezen gaf mij vertrouwen en hoop. Ik heb veel geleerd van dit prachtige boekje en zou deze iedereen aanraden te gaan lezen. Ik heb meer boeken van deze auteur gelezen en bijna alle boeken hebben iets wat mij raakt, alsof er energie achter de woorden schuilt.
*****
*****