Amerikaanse roman vol humor
Evvie weet na het overlijden van haar man niet echt wat ze aan moet met het geld en het veel te grote huis Haar beste vriend Andy komt met de (onverwachte) oplossing: Dean. Een topsporter die niet meer bij de top behoort en even wil vluchten uit het drukke New York. Dean komt inwonen bij Evvie in het appartement achter haar huis.
De twee beginnen hun vriendschap met een overeenkomst: Dean vraagt niet naar Evvies man en Evvie vraagt niet naar Deans carrière. Maar regels zijn er natuurlijk om te breken...
Dit boek leest als een trein. Het is écht opvallend hoe goed ik me de personages, de omgeving en de situaties kon voorstellen. Alle aspecten in het boek zijn goed beschreven waardoor je je er als vanzelf een beeld over kan vormen. Ik zag een verfilming van dit boek direct voor mij.
Het verhaal is een typisch Amerikaans verhaal: de typische Amerikaanse sporten, Thanksgiving,... Voor mij als Amerikaliefhebber extra fijn om te lezen.
Dit boek is ideaal voor iedereen die houdt van mooie romans met een vleugje humor. Ik heb het boek met veel plezier gelezen. Een echte aanrader!