Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Oma’s die katten eten

Het is een boek met korte verhalen het laat zien hoe armoede verwoestingen kan aanrichten. Niet alleen kwestbare mensen maar ook sterke karakters kunnen meegezogen worden in een poel van ellende als je door armoede stapelingen problemen krijgt van vele kanten. Binnen de mogelijkheden van die armoede pakken mensen op hun manier de kansen, zoals het kraken en opeisen van een woning. Het is ook een boek van hoop en liefde, hoe de schrijver doorzet en letterlijk vecht tegen een overheid om onrecht te bestrijden. Het laat je ervaren dat het mogelijk is om je milieu te ontstijgen. Ook hoe een kind de liefde blijft zoeken en vind, soms vilein en flinterdun treft je als lezer in je hart en in je ziel. Mijn advies, lezen dit boek en op de leeslijst voor scholen.
1

Reageer op deze recensie

Gesponsord

Als lezer word je uitgenodigd mee te denken en krijg je voldoende hints en vermoedens toegespeeld en toch sta je continu op het verkeerde been.

Doe mee aan de Hebban Boek van de Maand Challenge en lees mee met de Hebban Crew. 16 verrassende boeken in 16 maanden!