Het verhaal van Smith en Belle gaat verder.
The Royal Kiss van Geneva Lee is deel 5 van de serie de Royal, maar het tweede deel van het verhaal over Smith en Belle.
Belle Stuart is de enige vrouw die Smith Price niet kan loslaten terwijl hij heel goed weet dat hoe langer zij in zijn leven is, hoe meer gevaar zij loopt. Hij zal er alles aan doen om haar te beschermen ook al moet hij daarvoor beslissingen nemen die hij liever niet neemt. Niet al zijn beslissingen zullen zonder gevolgen zijn voor beide. Belle is zijn obsessie. Maar Belle is een sterke vrouw met een sterke wil en als zij iets wil, zal ze er ook voor gaan.
Toen ik dit boek erbij pakte had ik niet in de gaten dat dit een onderdeel van een serie was, maar daar kwam ik al gauw achter tijdens het lezen. Je mist hierdoor wel bepaalde essentiële informatie over de personen en hun connecties met elkaar. Ondanks dit las het boek wel lekker vlotjes door. Je wordt meegenomen in het onstuimige leven van Smith en Belle.
Geneva staat bekend om haar licht erotische verhalen en ook dit verhaal weet ze heel beeldend te schrijven. Doordat dit een onderdeel van een serie is, werkt het verhaal naar een eind toe die je in dit deel niet gaat krijgen. Daar moet je toch echt nog even op wachten. Je voelt de spanning in het boek oplopen. Je leeft mee met de beslissingen die Smith maakt in de hoop Belle te beschermen voor alle gevaren die op de loer liggen. Je voelt gewoon de liefde tussen deze twee van het papier afspatten, vooral de seks-scenes.
Ik was volledig in beslag genomen door het verhaal en was op het eind dan ook wel een beetje teleurgesteld dat dit het einde was. Want wat een cliffhanger zeg!