Advertentie

Sprookjes, mysterieuze vertellingen en fantasyromans nemen je vaak mee in een onwerkelijke wereld die tersluiks de mens een spiegel voorhoudt of soms zelfs een moreel kompas meegeeft op zijn of haar levensweg. Dit boek, deze vertelling, neemt je mee op reis in een geheel nieuwe wereld, langs nieuwe werelddelen, met soms schier onmogelijke opgaven en onneembare barrières waardoor je tot het einde toe geboeid blijft en wil weten hoe de zoektocht van Bom en Leer eindigt. Én zoals het verhaal ontvouwt: geen enkel doel kan gehaald worden zonder hindernissen.
Zo moet je als lezer ook door veel feiten en details heen worstelen om de eindbestemming van Bom en Leer te bereiken. De roman is zijn eigen werkelijkheid. Je mag een veelheid van topografische en geografische gegevens in je opnemen om het stralend licht te vinden. Je moet door Doornen om de Sterren te vinden.
Het is een prachtig verhaal, rijk gedocumenteerd en geïllustreerd met kleurrijke landkaarten, met een ontwapenend slot dat de lezer dwingt om na te denken over een aantal dieper liggende levensmotieven.

Reacties op: Alles moet onderzocht worden

8
Doornen en Sterren - Jacob Pot
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker