Heerlijke cowboy feelgood
Zelf was ik opzoek naar een leuk ebook, met cowboys in het verhaal.
Tadaa! Een feelgood en met cowboys, die moet ik lezen.
De voorkant sprak me ook aan, mooie silhouetten van een verliefd stel met de ranch en warme kleuren.
Het verhaal speelt zich af in de herfst periode, maar heerlijk om te lezen ook met mooi weer en met regen tikkend op de woonkamerramen.
Robin is een 28 jarige dierenarts in Nederland en heeft een grote droom om als veearts aan de slag te gaan.
Vervolgens ziet ze een vacature voor een arts op Napa Creek ranch maar helemaal in Colorado.
Zouden er cowboys zijn?
Op haar slaapkamer, boven haar bed hangt een lekkere cowboy, Sam McGuire.
Als ze in de vacature leest van welke familie de ranch is, reageert ze zeker en grijpt haar kans!
Eenmaal aangekomen bij de familie McGuire, verwachten ze dat Robin een mannelijke dierenarts is. Maar ze krijgt de kans!
Ze gaat een periode tegemoet met ups en downs, die ga ik natuurlijk niet allemaal verklappen!
Tot zover het Amerikaanse avontuur van Robin de Bont.
Ik heb het ebook met veel plezier gelezen!
En weet je wat leuk is?
Mijn man en ik houden zelf ook enorm van de countrystyle, we zijn getrouwd op cowboylaarzen en in The Generalee van The Dukes of Hazzard, country decoratie met de bruiloft en in huis, hebben beide meerdere cowboylaarzen in de schoenenkast, cowboyhoeden, luisteren regelmatig countrymuziek, heb nog een paar countryboeken thuis en ik zit zelf op country line dance :D
Voor een countryliefhebber, een extra heerlijk feelgood en wegdroom verhaal dus!
Je ziet de ranch en meerdere momenten gewoon voor je, mooi geschreven!
Oja en die film ugh, onze jongens ook al 2x gezien haha
“Zeg tegen jezelf, ik kan dit!”
“Liefde is niet wat het hoofd denkt maar was het hart voelt.”
“Soms is het niet nodig uit te drukken wat we voelen, maar is het delen van de pijn in stilte veel toepasselijker.”
“Begraaf het verleden, de toekomst heeft je nodig.”