Humor in Zen
Een bijzondere ervaring, dit boek. Van bulderend lachen naar diepe verstilling. Ik ervaar het boek dan ook als een fysieke beleving, als een wandeling van humor naar Zen.
Ik heb eerst het audioboek beluisterd, dat op een heel fijne, rustige manier is ingesproken, en dacht: als ik het fysieke boek ontvang, ga ik dat direct lezen. Dat heb ik niet gedaan. Toen ik het audioboek helemaal had beluisterd, ervaarde ik verstilling. En die verstilling laat ik landen, ik wacht tot ik de roep voel van de andere rijkdom in het boek. En die roep zal komen, want “De laatste hypnose” bevat vele parels van wijsheid.
Bedankt, Edwin Selij, voor het schrijven en delen.
Bedankt, Edwin Selij, voor het schrijven en delen.