Horror fantasy

D. Steeg 23 augustus 2025
Siria Vlas is het debuut van Ilse de Temmerman. Deze fantasy heeft een horror tintje door de moorden in het verhaal. Het boek start dan ook met een bloederig voorval, welke een reeks aan onderzoeken in gang zet. Ik was erg benieuwd naar dit boek door de achterflap. Wie of wat zal er uiteindelijk achter de moorden zitten?

Ilse de Temmerman heeft een fijne schrijfstijl waardoor het boek vlot wegleest. De verhaallijnen zijn goed uitgedacht en de spanning word goed opgebouwd. De lezer word lange tijd in het duister gehouden over wie of wat de moordenaar nou precies is, waardoor je als lezer geboeid blijft tot op de laatste pagina.

Lees het nu mijn volledige recensie op mijn blog Boekensteeg

Meer recensies van D. Steeg

In 1938 vluchten de Freuds van Wenen naar Londen, waar Anna Freud weeshuizen opricht en op zoek gaat naar erkenning en hechte vriendschappen.

De jonge, verloren Ambre komt na een mislukte zelfmoordpoging in een hotel in de bergen terecht, waar ze zichzelf en het leven opnieuw leert te ontdekken.