Liefde in hartje Amsterdam
Rachel Lynn Solomon is een van mijn favoriete auteurs binnen het romantische genre. Toen ik hoorde dat haar nieuwste boek zich zou afspelen in Amsterdam, was mijn aandacht dan ook direct getrokken. Ik was heel erg benieuwd naar hoe de stad neergezet zou gaan worden, maar ook naar de romantische ontwikkeling in het verhaal. Wat zal dit boek brengen?
Vanaf de eerste bladzijde neemt Rachel Lynn Solomon de lezer mee in het verhaal. Het verhaal begint op Schiphol, maar neemt de lezer al snel mee naar hartje Amsterdam. Hoewel dit verhaal eigenlijk een beetje het levensverhaal van Rachel Lynn Solomon is, is niet het hele verhaal gebaseerd op haar eigen ervaringen.
Dit boek is kent tropes als “slechts een bed”, “found family” en een schijnhuwelijk. What Happens in Amsterdam is een erg leuk verhaal. Het zet de stad Amsterdam in een mooi daglicht, zonder dat dit overdreven word.
Lees nu mijn volledige recensie op mijn blog Boekensteeg
Lees nu mijn volledige recensie op mijn blog Boekensteeg