Prima boekje, niks mis mee

daanthu daanthu
4 mrt 2022

Heel fijn en grappig verhaal:) Lichtig en vermakelijk geschreven. Lijkt me een sympathieke auteur die Inge, ben benieuwd naar haar volgende boek! Dit belooft veel goeds want deze schrijfstijl bevalt mij goed! De opbouw zit goed in elkaar en er is leuke afwisseling. Om aan de 100 woorden te komen moet je zelf bijna een giga boek schrijven. Dit brengt mij op ideeën, dankje Inge! Ik ga binnenkort aan de slag met een nieuw werk. Leuk spannend en luchtig dat zijn de woorden die ik hier bij vind passenHeel fijn en grappig verhaal:) Lichtig en vermakelijk geschreven. Lijkt me een sympathieke auteur die Inge, ben benieuwd naar haar volgende boek! Dit belooft veel goeds want deze schrijfstijl bevalt mij goed! De opbouw zit goed in elkaar en er is leuke afwisseling. Om aan de 100 woorden te komen moet je zelf bijna een giga boek schrijven. Dit brengt mij op ideeën, dankje Inge! Ik ga binnenkort aan de slag met een nieuw werk. Leuk spannend en luchtig dat zijn de woorden die ik hier bij vind passen

Meer recensies van daanthu