Passie voor muziek
Herfst Melodie van Chantal Claassen heb ik mogen ontvangen van Dutch Venture Publishing.
Ik vond dit een heerlijk tussendoor roman. Het boek heeft 204 bladzijdes met een fijne vlotte schrijfstijl met korte hoofdstukken. Je voelt de liefde in dit boek. De liefde die Willow heeft voor haar ouders en de muziek voel je in het boek heel sterk. Behalve liefde komt ook rouw voor in het boek, maar op een liefdevolle manier besproken.
Nadat Willow haar pols breekt tijdens het draaien in haar club, ziet ze haar droom in duigen vallen om op het feest Herfst Beats te draaien. Maar daar is als hulp, genaamd Rafael. Samen gaan ze ervoor zorgen dat ze toch kan draaien. Ook al is het met 1 hand.
Ik vind het een aanrader, ga dit zeker lezen als je in de herfst sfeer wilt komen.