Het begin van de Cassie Raven Serie
Ik kreeg de kans van literairethrillers en ambo-anthos om dit verhaal vooruit te lezen. Het boek verschijnt morgen! Dus nog heel even en jullie kunnen ook genieten van dit verhaal.
De cover spreekt me erg aan, hij is aantrekkelijk en maakt me nieuwsgierig.
Dit verhaal sprak me erg aan en ik ben reuze blij dat ik de kans kreeg om hem te lezen. Het verhaal leest erg vlot, het aantal personages valt goed mee waardoor je de kans krijg om goed mee te volgen in het verhaal. De hoofdpersonages krijgen duidelijk een persoonlijkheid wat een meerwaarde is in het verhaal. Op de website van uitgeverij Ambo Anthos kan je lezen dat dit verhaal het eerste deel is uit de Cassie Raven-serie, wat al snel duidelijk is met de mooie omschrijving van de hoofdpersonages. Het verhaal gaat langzaam en krijgt voor mij persoonlijk geen hoogtepunten. Ik kon ook verschillende gebeurtenissen voor mezelf voorspellen, wat het voor mij niet erg boeiend maakte om dit verhaal te lezen. Het boek is leuk om tussendoor te lezen. Als je geïntrigeerd bent in de hoofdpersonages zal het fijn zijn om de Cassie Raven-serie verder te lezen. Wat me erg aansprak in dit verhaal is de waarheid, op vlak van medische en anatomische termen. Ook dit is een meerwaarde aan het verhaal. Er volgen duidelijke hoofdstukken, afwisselend met onderscheiding van de hoofdpersonages. Behalve een van de laatste hoofdstukken verliep wat chaotisch, omdat in dat hoofdstuk de verhaallijnen even door elkaar liepen.
Bedankt literairethrillers en Ambo-anthos voor dit exemplaar