Even bijkomen

Dewylara 13 oktober 2023
Dit was heftig heel donker en vol met triggers, let dus erg op als je dit boek gaat lezen !

Ik was nog steeds aan het bijkomen van het verhaal van Flame & Maddie (boek 3) en dit verhaal is het verhaal van Rider (prophet Cain)

Rider was vanaf boek 1 niet mijn favoriete karakter (denk bij vele niet) ik had een dubbel gevoel bij hem, in boek 3 zag je al langzaam zijn ware aard tevoorschijn komen, maar wat is het rauw, diep en emotioneel..... Ik ga niet teveel zeggen want dit boek zit vol met twist, zowel bij Rider zijn kant maar ook bij Harmony de vrouw waar hij alles voor over heeft.

Rider moet uiteindelijk terug naar de MC van de Hades Hangmen.. de club die hij zo erg heeft verraden... En voor de Hangmen's is er geen vergeving voor verraders... een verrader zal altijd naar Hades gaan.

Wat een topboek !

Meer recensies van Dewylara