Met plezier gelezen!
Ik moet eerlijk bekennen dat ik 'Het vuur tussen jou en mij' persoonlijk iets vond tegenvallen. Waar ik in het begin van het verhaal er heerlijk in zat merkte ik op zo'n 30% van het boek dat ik het 'vuurtje' tussen de twee hoofdpersonages min of meer miste. Het voelde niet aan als een vlammenzee tussen die twee, maar meer als een klein waxinelichtje wat veel moeite deed om te blijven branden.
De auteur snijdt ook in dit deel belangrijke maatschappelijke onderwerpen aan door op een haast poëtische manier te beschrijven wat het ervaren van armoede, (huiselijk) geweld, omgaan met ziekte, verslaving én verlies met een mens doet. Ik vind het werkelijk fantastisch en een kunst op zich dat je als auteur zulke belangrijke thema's zo realistisch in een fictieve wereld weet neer te pennen.
Ondanks dat ik dus persoonlijk de vurige verbinding tussen de hoofdpersonages miste heb ik het boek wel met veel plezier uitgelezen.
Ik wil uitgeverij Zomer en Keuning bedanken voor de e-arc die ik van hen heb mogen ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.