Leuk verhaal. Niet realistisch, maar toch erg vermakelijk.
Ik heb dit boek geluisterd als luisterboek, ingesproken door Lisette Jonkman zelf, dat maakte het extra persoonlijk en leuk . Haar stem past perfect bij de sfeer, en de stukjes waarin ze zelf meezingt geven het verhaal een speels tintje.
Noëlle beleeft telkens opnieuw de eerste kerstdag, en hoewel dat misschien eentonig zou kunnen worden, vond ik het juist leuk omdat er steeds kleine dingen veranderen. Daardoor bleef ik nieuwsgierig naar hoe de dag deze keer weer zou verlopen.
Het verhaal is hier en daar een beetje voorspelbaar, maar dat stoorde me helemaal niet. Ik wilde juist graag blijven luisteren en wilde graag weten op wat voor manier het af zou lopen. Gezellig en vrolijk en ik kwam er vanzelf van in een fijne kerststemming.