Een goed boek over dementie

Emma♡ Emma♡
15 mrt 2022

Waar gaat dit boek over?:
Dit boek gaat over Teun Toebas (en zijn huisgenoten) die in een verpleeghuis gaat wonen, omdat hij graag wil ervaren hoe dat is (en inverband met de wooncrisis is het best een goed idee toch?). Een jonge levendige jongen die in een verpleeghuis gaat wonen huh?. Ja echt en dat levert geweldige, mooie en ontroerende, maar ook heftige verhalen op, maar je leert vooral heel veel wat er allemaal kan veranderen in de verpleeghuizen. Gaande weg leer je steeds beter hem en zijn huisgenoten kennen!
_
Wat vond ik van dit boek?:
In het begin moest ik er even inkomen, maar toen ik er eenmaal in zat kon ik eigenlijk niet meer stoppen met lezen en wou ik steeds meer over Teun en zijn huigenoten lezen. Het fijne aan het boek is dat je aan de hand van persoonlijke verhalen en ervaringen leert wat er allemaal kan veranderen aan de verpleeghuizen hier in Nederland!. En vooral ook wat je zelf kan veranderen
_
Zou ik dit boek aanraden?:
Ja zeker voor iedereen die te maken heeft (gekregen) met dementie, maar eigenlijk iedereen, want waarschijnlijk krijg je ooit in je leven te maken met dementie en dan is zo'n boek hebben gelezen wel heel fijn

Meer recensies van Emma♡