Verloren - Blake Crouch

Elina110020 Elina110020
10 mrt 2024

Recensie over het boek: Verloren

Eerst over dit boek:

Het boek "Verloren" werd in 2012 geschreven door de bekende Amerikaanse schrijver Blake Crouch. Crouch is geboren in North Carolina en studeerde Engels en Creative Writing aan de University of North Carolina in Chapel Hill. Door het succes van "Verloren" groeide zijn bekendheid bij het grote publiek, en in 2013 werd hij genomineerd voor de International Thriller Award. Andere boeken van Blake Crouch zijn onder andere "Dark Matter," "Recursion" en "Upgrade."

"Verloren" werd in 2013 uitgegeven door Uitgevers B.V. in Uithoorn, en de eerste druk verscheen ook datzelfde jaar. In 2015 werd er een filmserie van dit boek gemaakt.

Het verhaal speelt zich af in 2012. Het boek is een mysterieus verhaal en bevat stukken die moeilijk te begrijpen zijn voor jonge kinderen. Daarom denk ik dat een leeftijd van 12 jaar en ouder het beste past.

Over het verhaal:

Het boek gaat over een geheim agent van de Verenigde Staten die de opdracht krijgt om twee verdwenen agenten te vinden in het dorpje Wayward Pines. Maar onderweg raakte hij betrokken bij een ernstig auto-ongeluk en werd hij wakker in een ziekenhuis zonder identiteitsbewijs, mobiele telefoon of portemonnee. Na een tijdje merkte hij dat er iets niet klopt en probeerde hij uit het dorp te ontsnappen. Maar… dat blijkt onmogelijk. De bewoners van het dorp houden iets geheim.

Ethan (Hoofdpersoon)

Nawoord:

Dit boek laat mijn gedachten niet meer los. Het is een verhaal dat je aan het denken zet. Stap voor stap ontdek je nieuwe dingen, waardoor het boek steeds interessanter wordt. “Het is een fantastisch boek!!!” Kan ik zo maar zeggen. Geen enkel deel van het verhaal is saai. Ik zou graag willen dat meer mensen dit boek gaan lezen.

Meer recensies van Elina110020