Een goed boek met een bizar einde.

Boekgirlnl Boekgirlnl
14 mrt 2025

Welkom in onze duisternis review.
Vandaag is het mijn beurt in de Blogtour van Welkom in onze duisternis een boek van Elke Emmerman.
Een thriller met een bovennatuurlijk tintje. Grace bezit een gave: ze ziet een zwarte vlek in de aura van mensen die de dood naderen. Wanneer deze vlek bij haar echtgenoot opduikt, begint ze een wanhopige zoektocht om hem te redden. Tijdens haar zoektocht beseft ze dat hij niet is wie hij lijkt. Hoe dichter ze bij de waarheid komt, hoe meer Grace beseft dat haar eigen man misschien wel haar grootste bedreiging is.
Tegelijkertijd wordt Calista, een negentienjarig meisje met visioenen, brutaal ontvoerd. Ze ontwaakt in een faciliteit waar zich duistere praktijken afspelen. Wanneer ze ontdekt wat haar ontvoerders van haar willen, beseft ze dat de waarheid over haar gave gevaarlijker is dan ze had kunnen vermoeden.
De levens van Grace en Calista kruisen elkaar op een manier die beide vrouwen dwingt om hun grootste angsten onder ogen te zien.

Ik heb even moeten wennen aan bepaalde woorden die in het Belgisch gebruikt worden maar ik was hier vrij snel aangewend, het was even schakelen tussen Grace en Calista. Maar toen ik er na 3 hoofdstukken helemaal in zat wilde ik het boek niet meer wegleggen. Ik moest weten wat er in het volgende hoofdstuk zou gebeuren. En het einde.... B-I-Z-A-R. Ik zat op de bank en riep naar mijn vriend W*F en moest gewoon even bijkomen van het boek. Elke heb ik daarna een berichtje gestuurd dat ik helemaal uit het veld geslagen was hoe het boek eindigde.

Meer recensies van Boekgirlnl