Een boek waar je wordt ingezogen!
Dit boek was helemaal mijn ding! Pia heeft zichzelf echt overtroffen met dit verhaal. Ik kon niet wachten om verder te lezen.
Het feit dat het geïnspireerd is door de verdwenen vlucht MH370 maakt dat je de hele tijd benieuwd bent welke van de vele theorieën er zal opduiken in het boek. Je zit echt mee te kijken op de schouder van Franky hoe bepaalde elementen zich ontrafelen en je begint mee te denken en te zoeken van wat waarheid is en hoe de puzzelstukken in elkaar kunnen zitten. Pia heeft van dit verhaal een echte thriller gemaakt en je merkt dat ze alle details goed heeft uitgeplozen en veel reseach heeft gedaan. Het was lang geleden dat ik zo in een boek werd gezogen, dus het was een hele fijne leeservaring.