Ik waande mijn weer helemaal op de camping in Frankrijk!
Wat was dit een heerlijk verhaal! Ik waande mij weer helemaal in de tijd dat ik als kind/tiener op de camping in Frankrijk stond! Met doucheruimtes die buiten je camper/tent was en de verse broodjes die je in de ochtend haalde!
En nu weet ik te vertellen dat Henriët sommige dingen in haar boek ook daadwerkelijk zelf meegemaakt heeft op de camping in Frankrijk. Dat maakt het boek, in mijn ogen nog toffer!
Het boek is geschreven voor jongeren van 12/13 jaar maar als volwassen vrouw heb ik hier ook erg van genoten. Veel herkenning!
Ook genoeg spanning en thema’s die naar voren komen die passend zijn voor de leeftijd.
Vriendschap-baantjes-ziekte-liefde-verwarring-lichamelijke ongemakken-onzekerheden.
En weet je, je leert met dit boek ook meteen wat Franse woorden. En moeilijk is dat niet, want achterin het boek staat een mooie lijst met de gebruikte Franse woorden en de vertaling erbij. Win win!
Een echte aanrader! Voor in de zomer extra top.
Maar in de winter ook heerlijk, zo voelt het binnen extra warm aan!
Ik kijk erg uit naar het vervolg, Weerzien in Parijs.
Een echte aanrader! Voor in de zomer extra top.
Maar in de winter ook heerlijk, zo voelt het binnen extra warm aan!
Ik kijk erg uit naar het vervolg, Weerzien in Parijs.