Het perfecte einde van een zomers verhaal
Ik heb dit boek gekozen omdat ik het eerste deel van “The Summer I Turned Pretty ”-reeks bekeken heb, maar nooit het laatste deel. Ik wou graag weten wat er zou gebeuren in dat laatste deel. Het boek gaf mij een erg goed gevoel, omdat het over een realistisch verhaal gaat. Ik kon mezelf er ook in terugvinden, zeker in het karakter van het hoofdpersonage. Ook vond ik het lettertype heel goed. Ik vond het makkelijk te lezen en ook passend bij het thema. Ik vond dat zowel het lettertype als de lettergrootte ervoor zorgden dat het boek alleen maar leuker en makkelijker te lezen was. De manier waarop de schrijfster haar boek schrijft, zorgt er ook voor dat je het boek meteen wilt uitlezen. Er werd ook meerdere keren van vertelperspectief veranderd doorheen het verhaal, waardoor je van één gebeurtenis soms twee perspectieven meekreeg. Dat vond ik enorm leuk aan dit boek, zo kreeg je steeds meer informatie over hoe de personages zich voelen tijdens het verhaal.
Algemeen vond ik het een goed “feelgood”-verhaal. Zeker ook geschikt voor tieners. Ik kan het zeker aanraden voor tieners die graag boeken lezen over liefde en ook voor tieners die het eerste deel van de serie leuk vonden.