Interessant

Frezona 07 december 2025
Dit boek is meer is informatief en geen leesboek (verhaal) en ik zal het niet snel hebben gelezen als het niet in de GVR top 100 had gestaan.
In begin vond ik het ook niet erg interessant en wilde het weg leggen maar iets hield me tegen en heb het uiteindelijk in een dag uitgelezen.
Veel complotten zijn wel bekend en interessant om net iets meer over te weten. Er zit ook veel humor in het boek.

Wat zeker ook goed was was dat het erg actueel was. Zo kwam 9/11 en corona beide aan bod. Dit heb ik beide echt bewust mee gemaakt (ben van 1984) en daarom was het interessant om over natedenken.

Goed informatief boek denk dat veel kinderen het zouden moeten lezen zeker met de ontwikkelingen van AI waardoor complottheorieën en fakenews alleen maar nog moeilijk te herkennen wordt.

Meer recensies van Frezona

Claire’s nieuwe leven wankelt wanneer haar verleden zich opnieuw aandient, en de zoektocht naar haar verdwenen zusje onthult een waarheid die gevaarlijker is dan elke leugen. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.