Duister sprookje

Frommel 14 april 2025
Langzaamaan begin ik fan te worden van Brom. Ook dit boek van zijn hand, pakt je op de eerste pagina's. Het is toegankelijk geschreven en hoe ontzettend knap is het, dat zelfs een karakter dat een notoire villain is herkenbaar neergezet wordt. Sterker nog, er zelfs enige empathie voor hem ontstaat.

Het is het sprookje zoals je kent, maar dan anders. Duisterder, moderner en heerlijk doorspekt met folklore. Wederom voorzien door de auteur zelf met illustraties, die mij alleen maar meer het verhaal introkken, omdat je direct een beeld hebt van de wereld die hij voor je beschrijft.

Meer recensies van Frommel