Een erg hartverwarmend verhaal

Ghislaine013 Ghislaine013
11 mrt 2022

Zo zie je maar hoe hecht je met een dier kan worden.... de band tussen James en Bob wordt zo goed beschreven.
Al heb je zelf niks en moet je moeite doen om te overleven terwijl je dakloos bent, alsnog voor een kat zorgen wat niet eens gaat. James, wat kan ik zeggen.... wat een prachtmens! Ik had dit boek binnen twee dagen uit, heb vol medelijden, verdriet en verschillende andere emoties genoten van het verhaal.
Je word diep erin meegenomen, alsof je zelf James bent. Dat je in zijn schoenen staat. Alles zag ik voor me en het plaatje klopte helemaal.

Ik zou dit boek echt aanraden, je moet het een keer gelezen hebben. Zo kom je er ook achter dat dieren gevoel hebben zoals een mens, je moet ze normaal behandelen en dat lees je goed terug. Ik hou nu al van James en Bob! Enorm veel respect dat James zo heeft kunnen leven en uiteindelijk een gezond leven heeft gekozen in plaats van alleen maar dieper in de shit te komen met drugs en alcohol.

Dit is oprecht een van de beste boeken die ik ooit heb gelezen!

Dus mensen, ik raad deze echt 100% aan. Als je een keer eenzaam voelt of niet goed in je vel, denk dan aan deze twee. Niks is onmogelijk en met een dier aan je zijde komt alles goed!

Meer recensies van Ghislaine013