Zeker een aanrader!
Vanaf het begin was ik al dol op dit boek! Vooral de structuur en de ongelooflijke manier van het overbrengen van detail van de karakters en de situaties die zich afspelen zijn fantastisch! Daarnaast is het zeer spannend omdat de schrijver bijvoorbeeld de scène van het bombardement zelf erg langzaam laat verlopen door er interessante details aan te geven wat mij steeds op het puntje van mijn stoel laat zitten! Verder is het realistisch (het is daadwerkelijk gebeurd). Verder werd het na 3 kleine hoofdstukken al duidelijk dat het verhaal van Vincent en Eva zich afwisselt met het verhaal van Mia en Opa (Vincent) wat ervoor heeft gezorgd dat het verhaal erg makkelijk te lezen was. Het verhaal was een beetje cliché omdat het verhaal gaat over een jongen van een lage rang die wil trouwen met een dame van een hoge rang wat niet kan omdat die dame al gaat trouwen met Dirk, een rijke man.
Behalve sommige gedeelten van het verhaal is dit boek fantastisch en zeker een aanrader voor iedereen die van geschiedenis, liefde en actie houdt!