Spannend ondernemersverhaal

Hernan 31 oktober 2023
Ik luister meestal niet zoveel luisterboeken, maar deze heb ik helemaal geluisterd. 4 uur en 44 minuten is het boeiend. OSM ken ik van vroeger, toen we het met de hele klas speelden. Nooit gerealiseerd dat het bedrijf dat dit maakt in Zoetermeer zit en wat er allemaal bij komt kijken. De avonturen bij de voetbalclubs, het verkopen van het bedrijf... het leest als een jongensboek.

De schrijver spaart zichzelf bovendien niet. Zo lees je ergens in het boek dat hij valsgespeeld heeft. Zoals bijna elke OSM speler, maar dat verwacht je van de maker niet.

De schrijver leest het zelf voor. Hoewel dat misschien nog beter kan, heeft hij een prettige voorleesstem.

Een aanrader!

Meer recensies van Hernan