Grenzeloos verdriet, zoektocht naar balans met o.a. hardlopen, veerkracht en met zelfdiscipline DOORADEMEN
Sinds kort heb ik op tele-afstand met Monique kennis mogen maken via onze gezamenlijke hardloop interesses en las over haar onlangs verschenen boek DOORADEMEN hetgeen als trefwoord nauw verwant is aan hardlopen...en ik werd uiteraard nieuwsgierig in welke richting t.a.v. hardlopen dit boek zou gaan en mogelijk aangevuld zou kunnen worden bij mijn grote hardloopboeken verzameling?
Als zijnde een boeken freak zelf co-auteur & auteur van sportboeken.
Echter : dit boek komt niet in mijn hardloopboeken verzameling...maar op de eretribune van mijn boekenkast. Oprecht voor mij het mooist gelezen boek ooit (!) met kern-verwijzing naar bovenstaande titel t.a.v. deze recensie. Ik wilde alsof ik het allemaal zelf ook beleefde het boek in 1x uitlezen, maar met een tissue in de hand moest ik onvoorzien met evenzo > veerkracht lange pauzes nemen door het opzwellen van regelmatige emotie-'betrokkenheid' Ik hoop dat iemand van de jury van de Nationale Libris prijs dit prachtig geschreven boek ook leest en wellicht ook genomineerd gaat worden. Hulde Monique !