Een boeiende kijk achter de schermen van de advocatuur

Ilse Himschoot Ilse Himschoot
16 mrt 2024

'Dagboek van een Strafpleiter' is een absolute aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in het vak van de advocatuur en het leven van een vrouwelijke strafpleiter. Dit boek brengt niet alleen een lach en een traan maar is ook bijzonder leerrijk en geeft een perfect beeld van de dagelijkse realiteit en uitdagingen die een vrouwelijke strafpleitster zoal tegenkomt. Van haar eerste stappen (en dat bedoel ik letterlijk) in de rechtbank tot de evolutie van een eigen kantoor... je ontdekt het allemaal.

Romy Geysen is een bron van inspiratie en een prachtig voorbeeld van female empowerment. Haar gedrevenheid en passie stralen van elke pagina af, en het is duidelijk dat ze dit boek met veel toewijding heeft geschreven.

Ik hoop dat dit boek ook een inspiratie mag zijn voor veel 18-jarigen die op het punt staan hun studiekeuze te maken en misschien nog twijfelen over de advocatuur. Romy's verhaal toont aan hoe boeiend en uitdagend een carrière als strafpleiter kan zijn en moedigt jonge mensen aan om hun dromen te volgen en niet bang te zijn voor de obstakels die ze onderweg kunnen tegenkomen.

'Dagboek van een Strafpleiter' is een inspirerend boek dat zowel toekomstige en huidige advocaten als de algemene lezer kan boeien.

Meer recensies van Ilse Himschoot