fantastisch
De herkansing is deel 3 van hoe sla je een hufter aan de haak! Ik mocht dit boek vooruit lezen en wauw het was weer een top verhaal wederom in een keer uitgelezen!! Het verhaal leest makkelijk weg en wordt in 2 perspectieven vertelt, dat vind ik altijd wel fijn.
Rhett komt bij een nieuw worstel team en die zien hem als “nieuwe” en gaan ze hem ontgroenen door een foto van hem rond op het campus te hangen met rhett zoekt een beurt, hij krijgt van honderden meisjes berichtjes die die blokkeert maar er is er toch 1 die hem aanspreekt.
Laurel die zit te studeren in het café waar ze de grote groep jongens ziet eten zo gauw er een na de wc gaat gaan ze als een gek er vandoor en als die gast terug komt van de wc kan die voor de rekening opdraaien. Pissig staat die op de parkeerplaats te tieren. Op eerste gezicht is hij niet zo heel knap maar straalt wel iets uit!
Alex haar nicht laat haar een poster zien met zijn hoofd er op en daagt haar uit om hem te appen en natuurlijk neemt ze die aan.. Maar het gaat niet zoals ze verwacht!!