Heerlijk Ya boekt dat je vanaf het begin pakt

Ingeborg Hoogenboom Ingeborg Hoogenboom
3 mrt 2021

De kilte van een zomernacht

Inge Slegers

Toen ik een oproepje op Facebook zag staan voor de leesclub van dit boek was ik gelijk enthousiast. Ik heb het boek vaak voorbij zien komen en het stond ook echt op mijn te lezen lijstje.

Samenvatting

Wanneer Emily, Lara’s beste vriendin, een ouija-bord meebrengt naar hun klasfeestje, eindigt een onschuldig spelletje in een ware catastrofe: Lara zit met een kwaadaardige geest opgescheept. Hoe raakt ze van hem af? En, is Daniel wel zo slecht?

Cover

Het boek is verschenen met twee covers. De eerst cover was hand getekend door Inge zelf. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan de met de computer bewerkte cover omdat deze naar mijn idee meer spreekt over het boek . Op de cover zie je Daniël en Lara. De sfeer van de cover is een beetje duister dat ook heel goed past bij het verhaal.

Mening

Het boek neemt je vanaf de eerste bladzijde mee in het verhaal. In het begin leer je de hoofdpersonen kennen en wat hun relatie tot elkaar is. Nadat ze het spel met het ouja-bord hebben gespeeld wordt de spanning al snel opgevoerd. De eerste grote vraag die je krijg is, wie is de geest en wat wil hij eigenlijk van Lara? Naar mate het verhaal vordert krijg je steeds meer antwoorden op alle vragen. Aan het einde van het verhaal was ik diep bedroeft. Maar het is ook een mooi verhaal over liefde en daarvoor willen vechten. En ik ben persoonlijk echt een liefhebber van onmogelijke romances.

Beoordeling

Ik geef dit boek 5 sterren omdat het je zo lekker oppakt en meeneemt in het verhaal. Ik had het in een ruk uit.

Meer recensies van Ingeborg Hoogenboom