Morele dilemma's en loyaliteit

IsabelleDW 04 augustus 2024
Het boek begint op dag 0 en vanaf daar gaat het verhaal terug in de tijd. Ik moest eerlijk gezegd wat in het verhaal komen. Je moet de hersenkronkel doen van terug te keren in de tijd en de gevolgen die het heeft voor de dag nadien, terwijl jij verder teruggaat in de tijd.

Ik heb gezien dat het boek hoog scoort bij veel lezers, maar mij heeft het niet genoeg kunnen boeien. Ik vond het met momenten ook niet vooruit gaan.

Ik had ook helemaal geen voeling met de personages. Wat het natuurlijk niet gemakkelijker maakt. Verder heb ik geen opmerkingen, want ik vond de schrijfstijl goed en het idee is ook origineel. Zeker wanneer het over jaren gaat.

Het verhaal draait in ieder geval om morele dilemma's, loyaliteit en de impact van keuzes op het leven van mensen. Gillian McAllister weeft een meeslepend verhaal waarin de lezers worden uitgedaagd om na te denken over ethiek, rechtvaardigheid en de complexiteit van menselijke relaties.

Meer recensies van IsabelleDW