Beste boek uit de serie
Dit boek is het beste boek uit de serie. Na alle boeken gelezen te hebben, kan ik oprecht zeggen dat dit boek alle elementen heeft die je in een romantisch verhaal wil terug zien.
Theo lijkt een stoere bullrider, maar is een zachtaardige, goed opgevoede man die door het vuur gaat voor degene die hij lief heeft.
Winter lijkt een ijskoningin, maar is een vrouw die eenmaal ontdooit een vrouw is die hunkert naar liefde en geborgenheid.
Gedurende het verhaal komen, liefde, vertrouwen, geduld, romantiek en erotiek voor, maar zie je vooral het respect voor elkaar terug wat dit verhaal zo bijzonder maakt.
Het boek leest heerlijk weg, je bent zo een aantal hoofdstukken verder.
Het boek leest heerlijk weg, je bent zo een aantal hoofdstukken verder.