Van een lezer
Een emotionele reis
In dit boek maakt u kennis met Jopie er Erwin, twee mensen die dachten dat niets hun geluk ooit in de weg zou staan, tot op die ene vreselijke dag. De dag waarop hun werd medegedeeld dat hun leven nooit meer zou zijn wat het ooit is geweest. De dag waarop hun leven op zijn kop kwam te staan. Laat u meenemen op een reis door het leven van iemand met de diagnose “hersentumor”. Jopie verteld in dit boek openhartig over wat hun is overkomen en hoe zij de jaren na de vreselijke diagnose heeft beleefd. Jopie heeft het boek geschreven tijdens de ziekte van haar man Erwin. Erwin heeft ze er tot op het laatst altijd bij betrokken, iets wat ik heel erg bijzonder vind. Jopie verteld namelijk openhartig over hoe haar relatie met Erwin veranderd, hoe haar kinderen en andere naasten dit ervaren. Ook over de verhouding met haar schoonouders verteld ze zonder een blad voor haar mond te nemen. Jopie schrijft vanuit haar hart en wilde ook dat het haar woorden waren die in het boek kwamen te staan, haar zinnen en niet een aangepaste versie gemaakt door een uitgever. Dit boek is puur Jopie. In dit boek beleefd u hoogte en diepte punten, lief en leed, maar vooral kracht, de kracht en liefde tussen twee mensen die moeten dealen met kanker.
Waargebeurd
Makkelijk te lezen