Pageturner!
Bagels en een bakkie troost is nét wat stouter dan haar voorgangster, in plaats van zwarte koffie drinken we nu tequila en worden we meegenomen in het single leven van Marit.
Nadat haar ouders bij een auto-ongeluk om het leven komen, heeft zij noodgedwongen de opvoeding en zorg van haar (toen) 13 jarige broertje op zich genomen en hun filiaal van ‘Bagels’ overgenomen. Nu, 4 jaar later, breekt de verantwoordelijk haar wel eens op. Waar haar vriendin Sarah (die we kennen uit Zwarte Koffie, macchiato & takkenthee’) een rustig en stabiel karakter en leven heeft, houdt Marit wel van een feestje. Met een glaasje tequila op zijn emoties al een stuk beter te doen. Ze heeft moeite met zich kwetsbaar op te stellen, maar wordt behoorlijk uitgedaagd door een wel heel leuke klant.
Vlot geschreven, met heerlijke droge humor en soms wat stoute avontuurtjes van de hoofdrolspeelster. De relatie tussen Marit en haar jongere broertje Manu wordt mooi uitgediept en de spanning tussen Richard en haar is voelbaar.
Een echte pageturner die mij heel wat slaapgebrek opleverde!
Een echte pageturner die mij heel wat slaapgebrek opleverde!