Spannend en leerzaam

Joost1980 02 juni 2025
Marianne Leerkes heeft met "Het mysterie van het burgemeestershuis" een zeer fijn debuut afgeleverd! Het boek leest makkelijk, is voor kinderen herkenbaar geschreven, heeft humor, spanning en is ook nog eens leerzaam!!
Wanneer Nova en Sven gaan verhuizen, ontdekken ze in een oude kledingkast een bizar geheim. Via de kast kunnen ze terug in de tijd reizen en op die manier komen ze op het spoor van een al meer dan vijftig jaar vermiste burgemeestersdochter...
Ik vond het elke keer weer leuk om het boek erbij te pakken en verder te kunnen lezen. Het verhaal bleef tot aan het einde toe interessant en ik hoop dat Marianne de inspiratie heeft (of gaat vinden) voor een vervolg.
Dikke aanrader!