Cyder - Alles voor ons
Wat een eer om deze fantastische blogtour te mogen afsluiten en dan nog met zo’n fantastisch boek!
Het eerste deel vond ik al goed, vooral door het verrassende einde met een cliffhanger. Geen twijfel mogelijk: ik moest meteen door naar deel twee.
En boek twee amai wat een achtbaan van emoties, Verdriet, pijn, dit verhaal is zo intens heeft me wederom geraakt!
Cindy, ik ben verliefd op jouw schrijfstijl. Je weet me vanaf de eerste bladzijde mee te slepen, en het loslaten van het verhaal was bijna onmogelijk.
Dit is zo’n verhaal waarvan je denkt deze zal me nog lang bij blijven.
Ik kijk er ontzettend naar uit om in de toekomst nog veel meer van jou te mogen lezen.
Bedankt dat ik deel mocht uitmaken van deze blogtour ik voel me vereerd!
Dit is zo’n verhaal waarvan je denkt deze zal me nog lang bij blijven.
Bedankt dat ik deel mocht uitmaken van deze blogtour ik voel me vereerd!