bewust(er) worden van vooral plastic

echtwien 27 juni 2023
Tijdens het lezen vaak weg gelegd om iets verder op te zoeken. Naar de Ikea te rijden om glazen en RVS bakjes te halen, plastic bakjes naar de kringloper te brengen. Ik heb voortaan in mijn tas een koffiebeker van glas, linnen tasjes en een broodzakje.
Ik vond mezelf al bewust maar mede dankzij de documentaires die in het boek genoemd worden, zet het mij wel tot actie aan.

Wat ik het meeste waardeer aan deze schrijfsters is, dat ze benadrukken dat iedereen moet doen wat bij diegene past. Ook de eerlijkheid dat er altijd wel iets anders of beter kan, kan ik wel waarderen. Want hoe zit dat dan met huisdieren en medicijnen?

Aanrader om te lezen!!

(Fijn ook dat sinds het schrijven een aantal dingen positief veranderd zijn! Geen plastic wattenstaafjes meer, per 1-7-23 geen gratis plastic meer in horeca/winkels)

Meer recensies van echtwien