Heerlijke feelgood

Juliaroosje 03 juni 2025
Hannah is bodyguard. Dat zou je niet direct verwachten als je haar ziet, want ze is niet het typische type bodyguard. Ze beveiligt mensen van over de hele wereld. Op een dag wordt ze ingehuurd door Jack Stapleton, een bekende Hollywoodpersoonlijkheid. Jack is een knappe acteur die al veel uiteenlopende rollen heeft gespeeld, hij laat de harten van veel vrouwen sneller kloppen.

Tijdens haar opdracht moet Hannah de vriendin van Jack spelen om hem goed te kunnen beschermen. Zijn ouders weten niet dat ze een bodyguard is, waardoor ze echt in de familie wordt opgenomen.

Hannah leert Jack op een andere manier kennen dan ze had verwacht. Hij blijkt leuker en gevoeliger te zijn dan ze vooraf dacht.
Jack draagt een trauma met zich mee, maar het kostte Hannah behoorlijk wat moeite om te achterhalen wat er precies was gebeurd en waardoor.

Katherine heeft het boek erg goed en vlot geschreven. Dankzij haar schrijfstijl kon ik me goed inleven in Hannah, maar ook in Jack, die zelf ook heftige dingen heeft meegemaakt.
Het boek leest heerlijk weg, hierdoor wilde ik het in één ruk uitlezen, en dat is me ook gelukt! Het volgende boek van Katherine verschijnt binnenkort, en dat staat na het lezen van de Bodyguard hoog op mijn lijstje.

Meer recensies van Juliaroosje