Geweldig spannend en fascinerend!
Het is een heel spannend boek, goed geschreven en het heeft een ingewikkelde verhaallijn. Je moet elke bladzijde goed begrijpen wil je het verhaal snappen. Er zijn veel verrassingen en onverwachte wendingen in het boek en het is erg moeilijk om dingen te voorspellen. Dit boek is zeker een grote aanrader!
De auteur heeft 20 jaar in de filmwereld gezeten voordat hij op zijn 40ste begon met boeken schrijven. Zijn boeken zijn bestsellers en hij weet goed hoe hij mensen kan amuseren en na kan laten denken. Op bol.com en andere sites staan uitgebreide omschrijvingen en quotes over deze schrijver en ik raad u aan om daar eens te kijken als u geïnteresseerd bent.