De zaak delfosse
6Recensie het boek de zaak delflosse
Ik vind het een vlot lezend boek ik weet dat het door een Belg geschreven is dus dat maakt dat ik soms denk wat een rare zin ik ben nu zover dat er 3 hannaallijnen zitten een van hanna van de moordenaar van hanna,'s man de moordenaar is zijn vriendin aan een moord verloren en Kate die haar man is dood aan een ziekte inmiddels is hanna een oude zaak aan het herzien dat is niet gemakkelijk de zaak is al 10 jaar terug en ze zoekt nu een peuk voor dna onderzoek maar ze kan het niet vinden deze is zoek geraakt nu is er een brief door kathie aan hanna gegeven zei maakt hem open op het bureau en dan in overleg komen E er achter dat er iets niet klopt er woord gepraat door verteld eenpaar dagen later is kathie en haar zoon Victor ontvoerdhanna begrijpt er niks van een informant is doodgeschoten en wat nu na veel onderzoek en verhoren weet ze nu de moordenaar van delfosse maar wat nu er zijn er nog twee ontvoerddat duurt nog voort ze zoekt verder enverder er komsteeds meer naar boven en ook het lek op bureau word opgelost is geert en die word goed aande tand gevoeld na zijn arrestatie maar hij weet ook waar Kate en haar zoontje woord vast gehouden deze ontvoering word opgelost er worden ee aantal mensen berecht maar smaak schiet zich zelf dood dit vind ik een erg spannend mooi verhaal raad het aan voor iedereen die van een goed verhaal houd