het heeft deel 1 overtroffen!!

Kimlovesbooksandcats Kimlovesbooksandcats
3 mrt 2024

Lammerkinderen

Wat was het weer een eer om dit boek te mogen lezen en recenseren.

Dit boek is het tweede deel in de doronburc trilogie van @mariekerooijmans_schrijft
Het is een aanrader om eerst deel één te lezen omdat je anders achtergrond informatie over de personages en hun beweegredenen mist.

ik had niet verwacht dat deel twee nog beter zou zijn dan deel één maar dat is het zeker!

Je leert de personages in dit boek nog beter kennen en de gedachtes en gevoelens die in hem omgaan.
Het verhaal is erg vlot geschreven met korte hoofdstukken waardoor ik echt bijna onmogelijk niet wilde doorlezen.
Het is een meeslepend, spannend maar ook schokkend verhaal.
Het historische aspect vind ik ook erg leuk en interessant aan het verhaal .

Ik heb erg genoten van het tweede deel en kijk met smart uit naar het laatste deel! Ik zou het boek ook zeker aanraden. Ik geef het vijf sterren!

Samenvatting:
In dit ijzingwekkende vervolg op Duivelsdochters keert Sarah terug naar de middeleeuwen.
Wanneer een gehandicapte jongen uit een kindertehuis onder mysterieuze omstandigheden, dood wordt aangetroffen, raakt Ameline in paniek. Haar eigen dochter verblijft daar ook. Ze doet beroep op de hedendaagse kennis van Sarah en Niels en haalt ze naar het verleden. Daar raken ze opnieuw verwikkeld in de voortdurende strijd tussen de heksenkring en de religieuze heksenjagers. Een machtsstrijd tussen goed en kwaad lijkt onvermijdelijk.
Al snel nemen de gebeurtenissen een angstaanjagende wending en verdwijnen er steeds meer kinderen op onverklaarbare wijze in de ijskoude en donkere nacht, onder wie de dochter van Ameline. In deze wanhopige zoektocht wordt de scheidslijn tussen vriend en vijand steeds dunner en komt Sarah achter een onmogelijke waarheid.

Meer recensies van Kimlovesbooksandcats