De cinnamon spice herberg
(4/5)
De Cinnamon Spice Herberg is zo’n boek dat je het liefst leest onder een dekentje, met een warme drank binnen handbereik. Vanaf de eerste pagina word je meegenomen naar het knusse stadje Maple Falls, waar herfstige gezelligheid en romantiek centraal staan.
We volgen Madison, die terugkeert naar haar geboortedorp om de familieherberg te redden. Daar botst ze opnieuw met haar ex Zach, wat zorgt voor een klassieke second-chance romance vol oude gevoelens, misverstanden en langzaam groeiende spanning. De chemie tussen de hoofdpersonages is voelbaar en de setting is zonder twijfel het sterkste punt van het verhaal.
De schrijfstijl is vlot en toegankelijk, waardoor je door de pagina’s vliegt. Soms voelt het verhaal wat voorspelbaar en had ik graag iets meer diepgang in de emoties gezien, maar dat neemt niet weg dat dit een heerlijke feelgood is.
Conclusie: een warm, cozy boek vol herfstvibes, perfect voor liefhebbers van small-town romances en romantische verhalen met een vleugje spice.