Iedereen moet dit lezen ♡
Ik weet niet hoe je een review schrijft, dus daarom doe ik het zo. Hopelijk komt dit door, want ik weet niet hoe dit werkt.
Lieve Inge,
Je bent al jaren een grote steun in mijn zoektocht naar wie ik ben en wat ik geloof. Ik vergeet nooit meer dat ik moest huilen van opluchting toen je me een mailtje terugstuurde, nadat ik op jouw website had gereageerd. Je was zo begripvol, warm en persoonlijk. Ik voelde me begrepen en bemoedigd.
En dat gevoel bleef ook de jaren erna. Bij elk van jouw mails en blogs wist je me diep te raken op een positieve manier. Ik voel me altijd wat minder raar en minder slecht als ik iets van jou lees.
En nu is er jouw boek. Ik heb geen woorden om te beschrijven hoe goed Mantel van angst me heeft gedaan. Ik heb het al minstens 10 x gelezen en steeds valt me weer iets anders op. Het is zo gelaagd en doordacht. Maar bovenal: het is het meest helende dat ik ooit van jou gelezen heb.
Ik denk dat iedereen dit moet lezen en steun je graag als je voor een Engelse vertaling gaat. Ik kan vertalen, meebetalen, de uitgever chanteren, haha! Zeg maar wat nodig is om jouw boek ook in andere landen te verspreiden. Je hebt zoveel voor me betekent. Ik wil graag iets terugdoen. M'n tante wil ook helpen. Zij wil het boek aan haar broers en schoonzussen in Canada geven.
Liefde!
Kris