Gezien/ Gelezen/ Genoten
2025 VIII 22
Vorig weekend heb ik je boek 'Gezien' in een ruk uitgelezen. Mooi. Heel mooi. Er zat veel en meer in. Woordspelingen, stilistische grapjes, woorden met een masker, metafoortjes en gewoon leuke dingen voor de geest. Doordachte humor. Meteen al op blz. 8, helemaal onderaan:
'Isabelle Blanchet, hoogheid.'
Ik heb haar nooit meer gezien
Ach, Isabelle Blanchet, zo goed, zo dapper, zo eerlijk en ze deed me soms denken aan de helderziende Blimunda van Saramago's 'Memoriaal van het klooster'. Net zoals zijn boek is ook jouw boek een eerbetoon aan de kleine man. Respect!
Nogmaals van harte en graag tot weerzien in de beste boekhandel van Nederland: De Tribune
Hartelijk
Leopold Laarmans