Hartverwarmend Romantisch Boek!
Waardering: 4.5 Sterren.
Oliver (Ollie) loopt zijn laatste stage als scriptschrijver bij een populaire Nederlandse tv serie. Wat een afleiding voor zijn verdriet moet worden, wordt halsoverkop veranderd doordat hij verliefd wordt op de hoofdrolspeler van de serie Lou Martens. De strijd weer aangaan met zichzelf is het laatste wat hij wil, maar soms staan dingen in de sterren.
Zowel Ollie als Lou leer je echt steeds beter kennen. Wat ik altijd mega sterk vind aan personages is als ze niet zo standaard zwart/wit zijn. Het zijn beide grijze personages die in het verhaal niet altijd de beste keuzes maken, maar wel voortgang hebben. De personages hebben ook echt allemaal hun eigen leerproces waarin ze in hun eigen tijd stappen maken. Doordat het diep in gaat op alle emoties en ontwikkelingen heeft het verhaal erg veel diepgang.
In het verhaal merk je dat er iets niet helemaal klopt bij Ollie zelf. Hierbij bedoel ik niet het zoeken naar zichzelf en zijn identiteit, maar juist naar zijn depressieve neigingen. Ondanks dat deze benoemd worden, kom je er bij hem gedurende het boek steeds meer achter hoe zich dat bij hem manifesteert en hoe zijn reacties daarop zijn. Dit vond ik zelf mooi uitgewerkt, omdat het zo ook voor de lezer spannend blijft, hoe hij er mee zal dealen en of hij er bovenop komt.
Ik vond het erg verfrissend om in het hoofd van een man het boek te lezen, maar zeker ook dat het over een romance ging tussen twee mannen in een new adult romance boek. Ben je daarnaast ook gek op smut in boeken, dan zit je in dit boek helemaal goed!
De gecompliceerdheid in geaardheid, gezinnen, ziekte, TV en filmwereld is erg interessant om over te lezen. Ondanks meerdere van deze moeilijke thema's leest het weg als een trein en wil je alleen maar weten hoe het eindigt. Oftewel weer een heerlijk boek wat je snel wilt verslinden!
Bedankt dat ik weer een boek van je mocht recenseren! @emma.anna_author