Boekrevieuw
4.5
Ik had nooit over dat boek gehoord dus ik ben er blind in gegaan. Het is zo super cozy young adult fantasy met een plot wat ik niet had gezien aankomen. Je hebt twee zusje en een moet naar het sintelwoud gaan om het woud te gaan redden en ook om te gaan trouwen met de koning van sintelwoud. Ze zijn heel verschillende van karakter en ook heel nieuwsgierig. Het is mooi geschreven met niet zo moeilijk woorden, meestal als ik een fantasy leest moet ik er in komen wegens de wereld en wie is iedereen en nu niet dat vond ik wel fijn aan het boek en het is niet zo dik boek